RO | EN

ArtiştiFlaviu Cacoveanu se prezintă ca fiind un artist “Con&Temporary”. “Con” se referă la latura conceptuală a practicii sale, dar și la chestionarea rolului artistului în vremurile actuale, pe când “temporary” se referă la interesul său pentru situații efemere, fragile, dar și la ideea de proces.

Citeşte mai mult...


Alice Gancevici & Remus Pușcariu sunt un duo artistic stabilit în București. Pregătirea lor (arte vizuale și regie de teatru) generează o abordare artistică multidisciplinară care cuprinde instalații, video, obiecte, situații hibrid/performative etc.

Citeşte mai mult...


Mihaela Hudrea este absolventa unui masterat la Academia de Arte KASK Gent, Belgia și este licențiată la Universită de Artă și Design Cluj-Napoca, România. Prin lucrările ei, artista deschide un dialog, influențat de perspectivele personale, care intră în legătură cu probleme universale, de la întrebări științifice, la preocupări legate de mediu.

Citeşte mai mult...


Nona Inescu folosește fotografia, obiectele, instalațiile și materialele video pentru a defini, prin prisma postumanismului, relațiile contemporane dintre corpul uman și mediul înconjurător. Conceptele de timp geologic și relația noastră sensibilă cu mediul alcătuiesc o estetică a unei coexistențe actuale și fundamentale, înglobate într-o tehnosfera organică și biologică.

Citeşte mai mult...


Duo-ul artistic Monotremu, format în 2010, la Timișoara, de Laura Borotea și Gabriel Boldiș, se remarcă prin practici artistice ironice și critice la adresa neajunsurilor societăţii românești.

Citeşte mai mult...


Vlad Nancă trăiește și lucrează la București. Lucrările sale timpurii conțin simboluri politice și culturale, folosind adesea jocul de cuvinte pentru a evoca nostalgie, făcând trimiteri la istoria recentă a României și a Europei de Est și prezentând din perspective provocatoare climatul social și politic al acestora în vremea respectivă.

Citeşte mai mult...


Flaviu Rogojan este artist și curator din Cluj-Napoca. Este preocupat de diferite aspecte care provin din lumea stratificată în care trăim și utilizează în acest sens referințe din tehnologie, jocuri video și cultura online, navigând în spații online și offline în egală măsură.

Citeşte mai mult...
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Voluntari      
Presa      
Ediţia 2015      
Ediţia 2017      
Ediţia 2019      
Contact      
                    
logo Bienala Art Encounters conceput în studioul de design Synopsis | logo Bienala 2021 conceput de Alice Voinea
   
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Voluntari      
Presa      
Ediţia 2015      
Ediţia 2017      
Ediţia 2019      
Contact