RO | EN

EvenimenteFundația Art Encounters din Timișoara lansează cea de-a patra ediție a Bienalei Art Encounters prin proiectul Artiști români în prim-plan, care se va desfășura în perioada 25-30 ianuarie, online pe Facebook și pe website-ul Art Encounters. Publicul îi va putea cunoaște pe curatorii acestei ediții, Mihnea Mircan și Kasia Redzisz, dar și pe o parte dintre artiștii români invitați: Flaviu Cacoveanu, Alice Gancevici & Remus Pușcariu, Mihaela Hudrea, Nona Inescu, MONOTREMU, Vlad Nancă, Flaviu Rogojan.

Citeşte mai mult...


Fundația Art Encounters și Fundația Interart TRIADE vă invită la un eveniment de prezentare a expoziției „Aripa secretă”, curatoriată de Maria Rus Bojan și Bogdan Ghiu.

Prezentarea constituie primul episod din seria „Other voices, other zooms”, un program dedicat explorării evenimentelor care vor face parte din Bienala Art Encounters 2021.


Concentrându-se pe expoziția „How to be together” din cadrul acestei ediții a Bienalei, episodul va analiza impactul unor elemente precum ecologia, colectivitatea și sustenabilitatea asupra creației artistice și a vieții de zi cu zi. De asemenea, vor fi abordate intersecțiile dintre Bienala Art Encounters și Bienala Timișoreană de Arhitectură, ambele evenimente fiind preocupate de tema responsabilității sociale.


O conversație cu Mihnea Mircan, co-curator al Bienalei Art Encounters 2021, cu o intervenție a Dianei Marincu, Directorul Artistic al Fundației Art Encounters.

Acest eveniment online face parte din seria de conversații esențiale a „Saloanelor Insula 42”, inițiate și conduse de Corina Șuteu.

Artiști români în prim-plan

Fundația Art Encounters organizează evenimentul de lansare a celei de-a patra ediții a Bienalei Art Encounters, eveniment intitulat Artiști români în prim-plan, ce se va desfășura în perioada 25-30 ianuarie, online pe Facebook și website-ul Art Encounters. Publicul îi va putea cunoaște pe curatorii acestei ediții, Mihnea Mircan și Kasia Redzisz, dar și pe o parte dintre artiștii români invitați: Flaviu CacoveanuAlice Gancevici & Remus PușcariuMihaela HudreaNona InescuFlaviu RogojanMONOTREMUVlad Nancă.

Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Presa      
Ediţia 2015      
Ediţia 2017      
Ediţia 2019      
Contact      
                    
logo Bienala Art Encounters conceput în studioul de design Synopsis | logo Bienala 2021 conceput de Alice Voinea
   
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Presa      
Ediţia 2015      
Ediţia 2017      
Ediţia 2019      
Contact