RO | EN


Flaviu CacoveanuFlaviu Cacoveanu (n. 1989, România) se prezintă ca fiind un artist “Con&Temporary”. “Con” se referă la latura conceptuală a practicii sale, dar și la chestionarea rolului artistului în vremurile actuale, pe când “temporary” se referă la interesul său pentru situații efemere, fragile, dar și la ideea de proces.

Având o practică transdisciplinară, lucrările lui Flaviu Cacoveanu se dezvoltă la granița dintre arta și comunicarea vizuală, folosind medii de expresie precum fotografia, video-ul, desenul, pictura, dar și intervenții performative sau experimente care transcend un anume mediu.
Folosindu-se de un proces continuu care pornește din viața de zi cu zi și împrejurimile sale, Flaviu combină aspecte formale și conceptuale pentru a reflecta asupra lui însuși, asupra lucrurilor care-l înconjoară, dar și asupra stării actuale a lumii. Scopul său este să dezvolte noi abordări și înțelegeri ale domeniului artelor vizuale, dar și să chestioneze rolul artistului sau felul în care arta se întrepătrunde cu viața de zi cu zi.Flaviu Cacoveanu, Untitled (Snowball), 2021. Prin amabilitatea artistului.
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Presa      
Ediţia 2015      
Ediţia 2017      
Ediţia 2019      
Contact      
                    
logo Bienala Art Encounters conceput în studioul de design Synopsis | logo Bienala 2021 conceput de Alice Voinea
   
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Presa      
Ediţia 2015      
Ediţia 2017      
Ediţia 2019      
Contact